Systemlösningar

Bygg- Marknad​

Här är lösningen på svinnproblemet.

Kunderna kör in och bommen öppnar automatiskt. Då kunden varit i kassan får han en kod som gäller för en utfart. Inget svinn och nöjda kunder.

Funktionbeskrivning för byggmarknad. Så här fungerar SYSTEM 2000 på byggmarknaden

När kunden kommer till Er anläggning kör han in via infartsbommen. Bommen öppnar automatiskt när bilen kör på detektorslingan som ligger i marken framför. När bilen passerat stängs bommen direkt.

Då kunden har handlat färdigt beger han sig till kassan. Kassören gör där en unik kod med en enkel knapptryckning. Koden skrivs då ut på papper av den blixtsnabba skrivaren TP 544.

Kunden kör därefter till utfarten med sin kodlapp där han trycker in sin kod på Passageenheten PE 901 och utfartsbommen öppnar (under förutsättning att tiden inte har gått ut för kundens unika passerkod, denna tid ställs in i Manöverenheten till t.ex. 10 minuter). När bilen passerat stängs bommen direkt. Efter detta är koden ogiltig och kan inte användas fler gånger. 

Alltså ett mycket enkelt handhavande som inte upplevs krångligt för kunden. SYSTEM 2000 är ett effektivt verktyg för att hindra smitningar och svinn.

 

Offert
Vi kontaktar dig!

Fyll i din info så kontaktar vi er!

System för industri med fordonspassage

  • Som exempel kan nämnas Betongindustri-, Hamnanläggning, Lasbilscentraler och liknande. I de här fallen är det oftast leveranskontroll som utförs. Alla kommer in via infartsbommen och kan sedan lämna eller ta emot gods. Infartsbommen kan antingen öppnas automatiskt eller öppnas av personal. Efter detta får chauffören en utfartskod som gäller för en utfart inom exempelvis tio minuter. Chauffören kör då fram till Passagenheten PE 901 och slår in sin kod. Om koden är giltig så öppnas bommen/grinden för utfart. Efter detta är koden ogiltig och kan inte användas flera gånger. Om man försöker använda en ogiltig kod får vakten automatiskt ett larm. Detta är bara några exempel på funktion, men många fler finns.

Campingsommar

Ingen onödig trafik och bara tillträde för campinggäster. Skapa ordning och trivsel med hjälp av våra passersystem och bommar.

SYSTEM 2000

System 2000 används på campingen för att bringa ordning på gäster och deras bilar. Alla gäster som kommer till campingen får en campingkod (alla koder är olika för varje gäst) när dom checkar in i receptionen. Vid sen ankomst kan man lämna ut en campingkod via mobiltelefon och då kan gästen komma in utan att personalen behöver vara vaken. Denna kod används sedan vid in- och utfart till campingområdet.​​

Stäng meny
×
×

Kundvagn