Telefon- öppnare

Ringa till GSMTÖ2 för att öppna!

Med telefonöppnaren GSMTÖ2 kan du öppna bommen med behöriga telefoner. Som behörig läggs ditt mobiltelefonsnummer in i minnet. När du sedan ringer till Telefonöppnarens telefonnummer så känns ditt mobilnummer av och öppning sker. Detta görs utan samtalskostnad för dig då uppringaren endast läser av ditt mobilnummer. Telefonöppnaren kan hantera upp till 95 användare/telefonnummer.

Fler modeller av passageöppnare!

Smart Key

Den programmerbara nyckeln

SMART KEY är ett mycket tillförlitligt och säkert passersystem. Alla delar i svåväl läsare som nyckel är tillverkade i slagtåligt och rostfritt material. Detta gör att SMART KEY kan användas året runt i utomhusmiljö.

ML 1540

Multiläsaren ML 1540

ML 1540 är en beröringsfri kortläsare i kombination med kodlås inbyggd i en vattensäker robust kapsling av metall. ML 1540 ger en säker passerkontroll för upp 2000 användare med RFID passerkort och/eller unika 4-siffriga koder

ML 1540 har låg strömförbrukning (30mA standby) belysta tangenter för användning nattetid, kortslutningssäker, manipulations larm och utgång för dörrklocka. Multiläsaren kan användas fristående för tillträdes kontroll av vägbommar, dörrar, grindar och egna applikationer.

Stäng meny
×
×

Kundvagn