Fjärrkontroller

Som öppnar det du vill öppna!

Smart Access är ledande i landet på fjärröppning av portar, bommar och dörrar. Fjärrkontroller passar sig utmärkt i bilen och på nyckelknippan. Det ska vara enkelt och smidigt att komma in i källaren, garaget eller öppna en bom med ett enkelt tyck på fjärrkontrollen. 

Har du funderingar på vilken modell som passar er bäst ber vi er att kontakta oss så kan vi vägleda er till rätt fjärrkontroll. 

Opera FLOR

FLO1RE, FLO2RE och FLO4RE och mottagare OX2

Fjärrkontroll i helt ny design och med 1,2 eller 4 kanaler. 433,92 MHZ ”rolling code system” Helt säkert: med ”rolling code system” är det omöjligt att klona och använda radiosignalen. Idealisk lösning för många användare tack vare den unika personliga koden. Enkelt att lägga till fler fjärrkontroller om man är vid mottagaren och har en redan inlagd fjärrkontroll.

Opera Era

ON1EFM, ON2EFM, ON4EFM och ON9EFM samt mottagare OX2FM

Fjärrkontroll i ny design och med 1,2 ,4 eller 9 knappar / kanaler. Använder frekvens modulation FM vilket gör den störokänslig. Fungerar  utmärkt i stadsmiljö då många olika typer av radiosystem används. 868,46 MHZ ”rolling code system” Inte möjligt att obehörigt klona. Enkelt att lägga till fjärrkontroller.

MasterCode

MV1, MV12, MV123

Fjärröppna på avstånd med MASTERcode fjärrkontroll. Med mottagare anpassade för inom- och utomhusmontage är detta ett enkelt system att montera och använda med bra räckvidd på upp till 30 meter.

Mutancode

N1,T2,T4

Med mutancode fjärrkontroller öppnar du bommar, portar, mm, på avstånd, säkert och bekvämt. Fjärrkontrollerna finns med 1, 2 eller 4 knappar så att du exempelvis kommer in till garaget och dessutom kan tända belysningen.

Mutancode är unika så alla fjärrkontroller har en egen kod. Genom sin ”rolling code” teknik får systemet en mycket hög säkerhet och tillförlitlighet.

Stäng meny
×
×

Kundvagn